YDW is heel dicht bij de op- en afrit van de E17 autostrade, halverwege Gent-Kortrijk, gelegen. Daardoor worden onze aanrijtijden bij een interventie tot een minimum herleid en zijn we heel snel ter plaatse.

Bereikbaarheid Wij zijn een modern en dynamisch bedrijf. In eerste instantie probeert YDW het probleem ter plaatse op te lossen. Daarvoor heeft YDW meerdere volledig uitgeruste, snelle interventiewagens. Lukt dat niet dan takelt YDW vrachtwagens en getrokken materieel naar onze werkplaats of de door u opgegeven locatie. YDW is 24/24, 7/7 het gehele jaar bereikbaar met gecertificeerd personeel voor een optimale dienstverlening.
Kennis Betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid staan voorop. YDW heeft een duidelijke identiteit, jarenlange ervaring en gedegen kennis van de branche zowel binnen België als grensoverschrijdend.
Diversiteit Ons materieel bestaat uit een uitgebalanceerde vloot interventievoertuigen. Voor elke interventie is er aangepast materiaal. YDW geeft je ook de mogelijkheid om bij interventie gebruik te maken van ons wisselsysteem. Maak gebruik van ons uitgebreid park aan huurtrucks en -trailers. Wij stellen dat materiaal ter beschikking tegen aantrekkelijke huurprijzen tot uw eigen voertuig is hersteld.

Wat wij doen...

ONDERHOUD


Meer info

Wat wij doen...

HERSTELLING


Meer info

Wat wij doen...

CARROSSERIEWERK


Meer info

Wat wij doen...

ADW RENTING


Meer info
Yves De Wintere Trucks & Trailers